Dordrecht is een prachtige stad met heel veel leuke winkels. Daar is Keizer & Keizer er één van. Roely en Annemieke de Keizer verkopen onder één dak hippe en exclusieve dameskleding en moderne beeldende kunst.

20100218_1997

Van sportief tot nonchalant of chique, het assortiment heeft voor elk wat wils. De zussen proberen hun klanten elk seizoen weer te prikkelen met iets nieuws.

De collectie bestaat uit diverse merken, die vaak goed met elkaar gecombineerd kunnen worden zoals Patrizia Pepe, High, Annette Görtz, Tricot Chic, Escada Sport etc. Maar ook voor schoenen, tassen, sieraden en andere accessoires bent u aan het goede adres. U gaat van top tot teen gekleed de deur uit. Met een persoonlijk advies zorgen Roely en Annemieke ervoor dat hun klant bijzonder gekleed is. Een vrouw vindt het altijd leuk om een complimentje te krijgen en dat is voor ons de beste reclame.

Deze website geeft een impressie van de collectie, maar voor een actueel en compleet beeld moet u echt in onze winkel zijn. Mocht u geen kans zien naar onze winkel te komen, zijn wij graag bereid u het gewenste artikel toe te sturen. Dit uiteraard met het recht van terugzending.

Bij Keizer & Keizer gaan mode en kunst hand in hand. Onder één dak vindt u naast mode moderne schilderkunst, vooral in abstracte vorm, maar ook keramiek, fotografie en andere vormen van beeldende kunst. In de collectie vinden regelmatig wisselingen plaats en daarom is het altijd spannend om binnen te stappen en te zien wat nieuw is.